Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ
Προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο
Σεβασμιότατε,
Μας είναι φυσικά γνωστό ότι έχετε πολλά αποθέματα αγάπης για όλους τους ανθρώπους. Για τη δική Σας προσωπικότητα είναι απολύτως φυσιολογική τόσο η παρέμβασή Σας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, όσο και η δημόσια στήριξή Σας, που εκφράστηκε στον Μητροπολιτικό ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου κατά την κοπή της βασιλόπιτας.
Σεβασμιότατε,
Επιτρέψτε μας με το θάρρος που αντλούμε από την αγάπη Σας, να Σας πούμε ότι είστε ο πραγματικός εκφραστής της Χριστιανικής θρησκείας, την οποία σεβόμαστε ευλαβικά, γιατί διδάσκει αγάπη και μόνο αγάπη.Για μια ακόμη φορά, Σας εκφράζουμε, εκτός από τις θερμές μας ευχαριστίες, την αγάπη και το σεβασμό μας επιθυμώντας να Σας τονίσουμε ότι Σας θεωρούμε πραγματικό ποιμενάρχη μας.
Με σεβασμό και τιμήΟ Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μαρσέλ Σολομών Βίκτωρ Φιλοσώφ
Από πότε οι Εβραίοι θεωρούν ως ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ τους έναν Χριστιανό Ορθόδοξο Ιεράρχη;
ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ;Εντάξει,ξέρουμε πως ο ίδιος πρωτοστατεί σε ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ όπως Οικουμενισμός,"Νεοπατερική Θεολογία",Μετάφραση Λειτουργικών Κειμένων κλπ,αλλά το συγκεκριμένο γεγονός ξεπερνά κάθε όριο!!!
ΑΡΑΓΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ;Βλέπετε,οι Σιωνιστές πάντα...επιβραβεύουν τους φίλους τους,αρχικά με επαίνους και ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ!
Λυπούμαστε Σεβασμιώτατε Ιγνάτιε,αλλά προτιμούμε να είμαστε στο πλευρό του ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Σεραφείμ:Και,δόξα τω Θεώ,είμαστε απόλυτα βέβαια πως εκείνον δεν τον θεωρούν Ποιμενάρχη τους οι Εβραίοι του Πειραιά!
ΑΠΟ ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
ΡΕ ΙΓΝΑΤΗ (ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΤΩΡΑ) ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΩΝΑΧΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΔΕΣ ΛΙΓΟ!
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!
ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΡΕ!!!!!
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΪΑΦΑΣ 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ......
ΟΥΑΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: