Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!!Συνήλθε σήμερα Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, στην δεύτερη Συνεδρία Της για το μήνα Ιανουάριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Κατά την σημερινή Συνεδρία :
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της προηγουμένης Συνεδρίας.
Ο Συνοδικός Σύνεδρος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ενημέρωσε το Σώμα για την συνάντηση, την οποία είχε με τους αρμόδιους Παράγοντες των Υπουργείων Εσωτερικών, Αποκεντρώσεως και Ηλεκτρονικής Διακυβερνήσεως και Οικονομικών, σχετικά με την Εγκύκλιο με θέμα «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού έτους 2011».
Στη συνέχεια οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς ετοποθετήθησαν επί του θέματος αυτού και ομοφώνως αποφασίσθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 περίπτ. β καί παραγράφου 2, του άρθρου 6 του Νομου 590/1977 «Περί Καταστατικού Χαρτου της Εκκλησίας της Ελλάδος», να συγκληθεί εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 9η πρωινή.
Η Συνεδρίαση θα έχει μοναδικό θέμα με τίτλο :
«Επί ζητημάτων Εφημεριακού Κλήρου».
Μετά από επιστολή, η οποία εστάλη στην Ιερά Σύνοδο από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να αποστείλει απαντητικό έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι :
1. Η Ορθόδοξη Εκκλησία, καταδικάζει κάθε μορφη φυλετισμού και διακρίσεως σε βάρος οιουδήποτε ανθρώπου επί τη βάσει φυλετικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών, η άλλων διαφορών.
2. Ειδικώτερα, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, εξεδήλωσε πάντοτε τα φιλάδελφα αισθήματά Της για τους Έλληνες που ακολουθούν την Εβραϊκή Θρησκεία.
3. Τέλος, η Εκκλησία μας, κατά τα γεγονότα του Β´ Παγκοσμίου πολέμου, εμπράκτως πρωτοστάτησε και εκινδύνευσε με αυτοθυσία, για να προστατεύσει τούς εν Ελλάδι διαβιούντες Εβραίους από την ναζιστική επιβουλή.
4. Στην Αγιωτάτη Εκκλησία της Ελλάδος, έκαστος Επίσκοπος διατηρεί την αυτονομία εκφράσεως των απόψεών του, των οποίων φέρει την ευθύνη και την απόδειξη.Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και περί των Μουσουλμάνων και μάλιστα των εν Ελλάδι διαβιούντων, αναφέρει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος καταδικάζει κάθε μορφή φυλετικής και θρησκευτικής διακρίσεως, με φιλάδελφη δε αγάπη προσπαθεί κάθε ημέρα να ανακουφίζει τις ανάγκες και τα αναφυόμενα προβλήματά τους.
Είναι να απορείς με την ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ της Ιεράς Συνόδου,που έσπευσε πανικόβλητη να απολογηθεί στους ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ!
Αναμάσησε την ίδια καραμέλα περί...φυλετισμού,ενώ ξεκάθαρα ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς δήλωσε πως δεν είναι εναντίον των Εβραίων ως ανθρώπων,αλλά κατά του Σιωνιστικού τέρατος!
Τα ίδια και με τους Μουσουλμάνους,όπου στην Αίγυπτο και αλλού ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ Η Δ.Ι.Σ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ...ΦΙΛΑΔΕΛΦΗ ΑΓΑΠΗ!!
!Άραγε θα κάνετε το ίδιο Ιεράρχες,όταν θα αρχίσουν να σκοτώνουν Χριστιανούς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Μια λέξη μόνο:
ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!
hellas-orthodoxy.blogspot.com
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!
ΟΥΑΙ ΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!
ΟΥΑΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!!!!
ΟΥΑΙ!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: