Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΙΓΝΑΤΗ;;;ΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!

...ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
Γνωρίζουμε ότι ο πιστός Ελληνικός λαός είναι στην συντριπτική του πλειοψηφία εναντίον τηςλειτουργικής παράφρασης που ξεκίνησε απο τον Μητροπολίτη Πρέβεζας και που μαζί με άλλες "μετανεωτερικές" ιδέες φιλοξενούνται απο την "Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών" της Ι.Μ Δημητριάδος υπο την σκέπη και την προστασία φυσικά του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου.
Αυτο όμως που είχαμε ακούσει, και μέχρι στιγμής δεν είχαμε δεί, είναι οι αντιδράσεις των εκκλησιαζομένων όταν επιχειρείται η αλλαγή της λατρευτικής μας γλώσσας κατα την τέλεση των ακολουθιών.Δείτε λοιπόν στο Video που ακολουθεί πως αντιδρά ο πιστός Ελληνικός λαός σε αυτον τον ευτελισμό της πολύτιμης απο κάθε άποψη Ιεράς Παραδόσεως της Εκκλησίας μας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος όπως θα δείτε, αγνοεί αυτή την μαζική εκδήλωση δυσαρέσκειας των πιστών στις νεοεποχήτικες καινοτομίες και συνεχίζει παρά τα επίμονα "οχι" του ποιμνίου.Όταν ο πιστός λαός επιμένει κατηγορεί τους διαμαρτυρομένους ως "βαλτούς" ενώ φωνάζοντας δίνει εντολή στους "άλλους" πιστούς να εκβάλλουν εξώ απο τον Ιερό Ναό τους "ταραξίες".Φυσικά όπως είδαμε στο video δεν έδειξε κανείς πιστός προθυμία να εκτελέσει αυτην την εντολή.
Σε λίγο , αν δεν πάρει άμεσα θέση η Ιερά Σύνοδος , οσοι θα υπερασπίζονται τους Ιερούς κανόνες και τα όσα μας παρέδωσαν ως παρακαταθήκη οι Άγιοι Πατέρες μας και οι Οικουμενικές Σύνοδοι, θα θεωρούνται ενδεχομένως "ταραξίες" και θα εκβάλλονται απο τους Ιερούς Ναούς (όχι ασφαλώς απο τους συμπροσευχομένους πιστούς αλλά πιθανόν απο ειδικούς "σεκιουριτάδες").
Αυτή η λαϊκή αντίδραση είναι ένα ακόμη δείγμα που δεν πρέπει να αγνοήσει η Ιερά Σύνοδος η οποία είναι απολύτως επείγον και αναγκαίο να συγκληθεί εκτάκτως για να πάρει σαφείς και τελικές αποφάσεις για όλα αυτά τα ζητήματα πριν πληγωθεί η ευταξία και η εκκλησιαστική ειρήνη.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
1)ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΙΓΝΑΤΗ;;;;ΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΨΗΦΑΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ!!!!!
2)ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ;;;;;Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ!!!!
3)ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΡΕ ΙΓΝΑΤΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ(ΚΑΤΕ ΕΣΕ); ΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;;;;
4)ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!!!!ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ...
5) ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!! ΟΜΑΡΜΑΡΩΜΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΙΓΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ!!!!!
6) ΠΡΟΣ ΔΙΣ: ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ!!!!!
ΥΓ: ΙΓΝΑΤΙΕ,ΟΤΑΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;;;
ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! ΠΟΣΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ;;;;;;;!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: