Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;


Τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε σήμερα στη μία το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Ισραήλ και υπουργός Εξωτερικών της χώρας κ. Α. Λίμπερμαν. Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και ο κ. Λίμπερμαν υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τη σημασία του διαλόγου μεταξύ των θρησκειών.
Ευχαρίστησε δε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη χώρα του.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Μακαριώτατος είπε:
"Δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις και προβληματισμούς πάνω στο μεγάλο θέμα των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και του Ισραήλ, να υπομνήσουμε τη συνεργασία μεταξύ των δύο λαών, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προστασία, την αγάπη, τη φροντίδα προς το Πατριαρχείο μας, τον Πατριάρχη και τα μέλη της Αδελφότητος που βρίσκονται στη χώρα αυτή, να υπογραμμίσουμε την σε δύσκολες ώρες συνεργασία και προσφορά του ελληνικού λαού προς τον ισραηλιτικό λαό στα δύσκολα χρόνια της γερμανικής κατοχής και επίσης να υπογραμμίσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους φάνηκε αυτή η αγάπη. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί, διότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή υπάρχει ανάγκη συνεργασίας των λαών.Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ιδιαίτερος είναι ο ρόλος των πνευματικών ηγετών των θρησκειών που υπάρχουν σε αυτό το χώρο, που πρέπει με τον δικό τους τρόπο να στηρίξουν αυτή τη συνεργασία για την εμπέδωση της ειρήνης που είναι ένα αγαθό που πολλοί το λαχταρούν και εργάζονται γι' αυτό. Για την ειρήνη που πρέπει να βασιλεύσει ανάμεσα στους ανθρώπους"
.Από την πλευρά του ο κ. Λίμπερμαν τόνισε:
"Ήρθα εδώ αμέσως μετά την επίσκεψή μου στο εβραϊκό μουσείο. Ανάμεσα στα εκθέματα που είδαμε στο εβραϊκό μουσείο ήταν ταυτότητες τις οποίες επέδωσαν Έλληνες κληρικοί σε Έλληνες Εβραίους για να τους προστατεύσουν κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.Χάρη σε αυτές τις ταυτότητες πάρα πολλοί Εβραίοι μπόρεσαν να σωθούν. Είναι σαφές ότι οι κληρικοί αυτοί διακινδύνευσαν τη ζωή τους δίνοντας τις ταυτότητες για τη σωτηρία των Ελλήνων Εβραίων, δεδομένου ότι αν αυτό γινόταν αντιληπτό θα ετίθετο και η δική τους ζωή σε κίνδυνο.Μιλήσαμε γι' αυτή τη συνεργασία η οποία είναι σε πολιτικό επίπεδο και πρέπει επίσης να συνεχιστεί και σε πνευματικό επίπεδο. Η συνύπαρξη πολλών θρησκειών στη χώρα μας δεν είναι εύκολη, αλλά κάνουμε ότι είναι δυνατόν να την υποστηρίξουμε και να την προασπίσουμε. Το μήνυμα του Μακαριωτάτου για θρησκευτική συνεργασία και για πνευματική ανάταση είναι μήνυμα πολύ σημαντικό ιδιαίτερα τις μέρες που διανύουμε".
Επειδή τις τελευταίες μέρες έχουν οργιάσει τα σιωνιστικά παπαγαλάκια (ειδικά εκείνα προερχόμενα από τον "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ"-Καρατζαφέρη),ρωτάμε:-
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ;
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥ;
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ Ή ΜΟΥΣΕΙΟ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΟΥ;
Είχαμε θέσει τα ίδια ερωτήματα και κατά την επίσκεψη Νετανιάχου τον Αύγουστο,αλλά η απάντηση που πήραμε ήταν πως τάχα επρόκειτο για μια "ανεπίσημη επίσκεψη"!Αλήθεια και τώρα...ανεπίσημη είναι του Λίμπερμαν;
Για...χειμερινό τουρισμό ήρθε;
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;Χώρια το γεγονός πως πρόκειται για έναν ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ,που πολλοί χαρακτηρίζουν ακροδεξιό στη χώρα του!
Όσο για τις "ευχές" του Μακαριωτάτου;ΑΡΕΣ-ΜΑΡΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ!Θυμίζουν τις ανάλογες περί...συνύπαρξης στον Άγιο Παντελήμονα!Κι ας αφήσει τα περί "διαλόγου μεταξύ των θρησκειών",γιατί ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ!
ΑΠΟ ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY BLOG
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ....
ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
Α) ΠΟΙΑ ΠΜΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;;
Β) ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;;;;ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;;;;;;;
Γ) ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Η Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΕ;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;
ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!! ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!!!! ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!!!

1 σχόλιο:

o vasilias tou dasous είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A-onLkx2A8Y