Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ...


http://www.youtube.com/watch?v=v8kDOmkj5YE


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΩ....ο κανένας...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ........ένα τίποτα....


Θεέ μου,Πατέρα Παντοκράτορα,ποιητή μου εσύ και της γης και του ουρανού,

και των σωμάτων και των πνευματικών και των ορατών και των αοράτων..

Κυριέ μου Ιησού Χριστέ μου, Αγιο Πνεύμα μας Αλήθεια ΈΣΥ και ΦΩΣ της ζωής μας μα και της... ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...

Ελέησε την και σώσε την...

Μόνο εσύ μπορείς!

Ελα Κύριε και Θεέ μας..

Και τούτη την ώρα που γράφω αν ΕΣΥ θέλεις σε παρακαλώ να έρθεις..

Σε ικετεύω..Πολλοί σε ικετυέουν να έρθεις..ΠΟΛΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!


ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!




Προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον
Πανάμωμε Κόρη και Δέσποινα, προς Σε καταφεύγομεν οι αμαρτωλοί δούλοι σου· κλίνομεν το γόνυ της ψυχής και του σώματος και θερμώς Σε παρακαλούμεν να επιβλέψης διά τον λαόν Σου, όπου τώρα αγωνίζεται διά να κρατήση τις παραδόσεις της αμώμου Ορθοδόξου πίστεώς μας.Εσύ, Υπεραγία Θεοτόκε, ως καθαρωτέρα και αυτών των Αγγελικών Δυνάμεων, εγνώρισες και αγάπησες τον Υιόν και Θεόν Σου περισσότερον από κάθε άλλην λογικήν ύπαρξιν, διά τούτο και όλη η ζωή Σου ήταν μια προσευχή. Και τώρα δέεσαι συνεχώς διά τα παιδιά Σου και δι’ όλον το ανθρώπινον γένος. Χωρίς τις ιδικές Σου πρεσβείες δεν θα μπορούσε να κρατηθή αυτός ο κόσμος που ζούμε σήμερα.
Πανάχραντε Κόρη, εσένα είδε ο Ιωάννης εις την Αποκάλυψιν, ως γυναίκα περιβεβλημένην τον ήλιον. Και Σου εδόθησαν δύο πτερά του αετού του Μεγάλου, του Χριστού, διά να πετάς πάντα ελεύθερη. Εσύ είσαι η ωραία και αγαπημένη Νύμφη του Χριστού και δεν έχεις κανένα ψεγάδι επάνω Σου. Διά τούτο λέγει προς Σε ο Νυμφίος Χριστός: «Ὅλη καλή εἶ, πλησίον μου, καί μῶμος οὐκ ἔστιν ἐν σοί» (Άσμα δ’ 7). Αυτόν τον έπαινον Σου απευθύνει ο Νυμφίος Σου και συνεχίζει: «ὀσμή ἱματίων σου ὑπέρ πάντα τά ἀρώματα» (Άσμα δ’ 10).
Μοσχοβολάς με την ποικιλία των αρετών και η ζωή Σου εφάνηκε εις τον Χριστόν ως ευωδία, που ξεπερνά όλα τα αρώματα.
Παναγία Μητέρα μας, ο Θεός και Πατέρας μας Σε ετίμησε με μεγαλύτερα χαρίσματα από όλους τους ανθρώπους, ούτως ώστε να ζης με αυτόν τον τρόπον της ζωής. Έζησες αυτήν την θαυμαστήν ζωήν, χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα που έδωσε ο Θεός εις όλους τους ανθρώπους.
Εσύ, καθαρωτάτη Νύμφη του Χριστού, κατενίκησες την αμαρτίαν, διά να συμβάλης στο να απαλλαγή το ανθρώπινο γένος από την αμαρτίαν. Διετήρησες όλο το κάλλος που εδόθηκε εις την ανθρωπίνην φύσιν και έγινες πρότυπο εις όλους τους ανθρώπους.
Βοήθησέ μας, να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό από σαρκικές αμαρτίες. Να έχωμεν νουν και ψυχή καθαρή διά να αποστρέφωνται τους πονηρούς και εμπαθείς λογισμούς. Έτσι θα γίνη το σώμα μας ναός καθαρός και θα επισκιάζη εις αυτό η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος. Τότε και η προσευχή μας θα αναβρύη ως μια συνεχής πηγή, το ύδωρ το αλλόμενον, την Χάριν του Αγίου Πνεύματος, η οποία θα διαποτίζη όλην την ύπαρξίν μας, διά να αναπέμπη ύμνους ευχαριστίας και δοξολογίας προς την Αγίαν Τριάδα.
Πρόσδεξαι, Άγιε Κύριε, την δέησίν μας αυτήν και διατήρησε το σώμα μας αγνόν, τον νουν μας άγρυπνον φρουρόν και την ψυχή μας φωτεινόν παλάτιον, διά να Σε αγαπούμε ειλικρινά και να ευχώμεθα αδιαλείπτως, σεπταίς λιταίς της Τεκούσης Σε Θεοτόκου Μαρίας και των Οσίων Αγιορειτών Πατέρων. Αμήν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: