Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!!!!!!!!!


ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!!

"Ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός, από όπου και από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, δεν μπορούν να εκφράζουν την πίστη και την αυτοσυνειδησία της Εκκλησίας. Ιδιαίτερα τούτες τις ημέρες, οι Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν λησμονούμε ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός γεννήθηκε Εβραίος, ενώ κανείς δεν δικαιούται να προσβάλλει τη μνήμη των 6.000.000 αθώων θυμάτων του ολοκαυτώματος.

Από τη φάτνη του Θεανθρώπου που ταπεινά γεννάται στην Βηθλεέμ ανατέλλει ελπίδα και φως και όχι φόβος και συνωμοσιολογίες εναντίον του οποιουδήποτε", αναφέρει σε δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, με αφορμή τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ σχετικά με το Ισραήλ.

Επίσης, δήλωσε, ότι "Η διαχρονική συνείδηση της Εκκλησίας εκφράζεται από το παράδειγμα μεγάλων ιεραρχών, όπως του Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού, του Ζακύνθου Χρυσοστόμου και του αειμνήστου προκατόχου μας Ιωακείμ, που ο καθένας με τον τρόπο του, και από γνήσια χριστιανικά αισθήματα παρακινούμενος, συνέβαλε στη σωτηρία χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων.

Αυτή είναι η παράδοση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αυτήν ακολουθούμε»


Με όλο το σεβασμό,Σεβασμιώτατε Ιγνάτιε,αλλά λέτε ΒΛΑΚΕΙΕΣ!-Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε Εβραίος:ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΘΕΟΚΤΟΝΟΥΣ" ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

-Αλήθεια,είδατε την συνέντευξη του Πειραιώς ή κι εσείς απλά διαβάσατε την ψευδέστατη ανακοίνωση του Κ.Ι.Σ;Αν την είδατε,θα διαπιστώσατε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ ο Μητροπολίτης Σεραφείμ δεν εξέφρασε φυλετικό μίσος ή ρατσισμό για τους Εβραίους:Αντίθετα,δήλωσε πως "ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ"!

-Αν εσείς θεωρείτε "συνωμοσιολογίες" όσα είπε ο "συνάδελφός" σας,εξηγείστε μας το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ εναντίον του:Γιατί ασχολούνται τόσο με έναν "τρελό" και "κινδυνολόγο";Κρίμα,Σεβασμιώτατε!Αποδείξατε κι εσείς,πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι "να τα έχετε καλά με όλους",ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!Κρίμα,γιατί στον Πειραιά χειροτονηθήκατε Ιερέας και Αρχιμανδρίτης και θα έπρεπε να ξέρετε πως οι Πειραιώτες ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ στον διωγμό που δέχεται ο Ποιμενάρχης τους,από κύκλους ΕΝΤΟΣ (δυστυχώς) και εκτός Εκκλησίας!


Απο το blog Hellas-Orthodoxy


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:

ΦΙΔΙΑ,ΕΧΙΔΝΕΣ,ΡΕΜΑΛΙΑ!!!! ΑΤΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΑΜΦΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ!!!ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ!!!!

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΙΓΝΑΤΙΕ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΟΥ;;;;;ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ;;;ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;;;;;

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΙΓΝΑΤΙΕ;;;;;;

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΙΓΝΑΤΙΕ;;;;


Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ!!!!

ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΙΓΝΑΤΙΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ "ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ" ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ "ΓΥΑΛΙ";;;

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ...ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: