Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ!!!!!ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!!!!





ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

δέν είχα σκοπό να σας σκανδαλίσω, είχα σκοπό να σας κεντρίσω το ενδιαφέρον με την ευκαιρία του μεγάλου γεγονότος της ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ώστε να προβληματιστούμε γύρω απο το γεγονός αυτό.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ,δεν εγκατέλειψε την θεία του φύση, αλλά προσέλαβε ΚΑΙ την ανθρώπινη για να μπορέσει να γίνει ΠΡΟΣΛΗΠΤΟΣ απο τον άνθρωπο.

ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ διευκρινίζω οτι ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ.Εξάλλου μπορεί και κάποιος με στοιχειώδεις γνώσεις να το καταλάβει, γιατι το λέω αυτο;


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΓΙΟ) και συγχαριτήρια για την συγκλονιστική του ομολογία ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟ MEGA ,(ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΗΜΕΡΑ).


ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :


Ὅπως πρίν ἀπό δύο χιλιάδες χρόνια, ἔτσι καί σήμερα, ἕνας κόσμος «ἐν σκότει καί σκιᾷ θανάτου», χωρίς πυξίδα καί χωρίς στήριγμα, βυθίζεται μέρα μέ τή μέρα στήν ἀποδοχή τῆς ἐκμηδένισης τοῦ προσώπου καί στήν ἀκινησία τῆς ἀπελπισίας του. Ὁ Χριστός ὅμως, μᾶς καλεῖ καί πάλι νά δοῦμε τόν ἑαυτό μας μέ τά δικά Του μάτια. Ἀνοίγοντας τήν καρδιά μας στό φῶς Του, ἡ ὕπαρξή μας θά ξαναβρεῖ τήν χαμένη της ἀξία. Ἀξία, τόσο πολύτιμη καί μοναδική, ὥστε ὁ ἕνας καί παντοδύναμος Θεός καταδέχτηκε, γιά χάρη τῆς ἀναγέννησης τῆς ὕπαρξής μας, νά ἀπαρνηθεῖ τήν θεότητά Του καί νά γίνει ἄνθρωπος.


ΠΗΓΗ:


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; νά ἀπαρνηθεῖ τήν θεότητά Του !


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:


ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ στο ένα σκέλος αν και οι διευκρινισεις πιστευω οτι ειναι αρκετες.


ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ στο δεύτερο σκέλος και δοξάζω τον ΘΕΟ γιατι μέσα σας έχετε ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !

Ξέρετε υπάρχει προφητεία του γέροντος και ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ που λέει:
....τα κλαδιά της ελιάς ειναι σάπια , το ίδιο και τα δεύτερα της, ΜΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΛΩΝΑΡΙ ....
(κολοριζι για τους γνώστες) και αυτο ειστε ΕΣΕΙΣ ....οι νεοι ,που βλεπουν να γκρεμίζονται τα όνειρά τους απο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ
(ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ)...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΑ.





ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:


ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΙΓΝΑΤΙΕ;;;;; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ;;;ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΘΕΟΥ;;;

ΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;;;;

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ. ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ;;) ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...


Υ.Γ.1

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ BLOG ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΡΘΑ (!!!!) ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!! ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ...!


Υ.Γ.2 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: