Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ούτε την σημερινή ημέρα δεν σεβάστηκαν οι Αττίλες. Ανίερη πρόκληση της ψευδοαστυνομίας στα κατεχόμενα ημερα των Χριστουγέννων, παραβιαζει για άλλη μια φορά τα δικαιώματα των εγκλωβισμένων του Ριζοκαρπάσου. Οι ψευδοαστυνομικοί δεν διστάσαν να εισβάλουν στον Ιερό Ναό του λίγο μετά την έναρξη της Θείας Λειτουργίας, να βγάλουν έξω τους πιστούς μαζί με τους Ιερείς, απαγορεύοντας τους την συνέχιση της......Ακολουθίας, με το «αιτιολογικό» ότι δεν είχαν καταθέσει αίτηση. Ο Αρχιεπίσκος Χρυσόστομος τονίζει ότι στα 36 χρόνια παράνομης κατοχή, ουδέποτε χρειάστηκε «άδεια» για την Λειτουργία στο Ριζοκάρπασο. Έντονα ενοχλημένος από το απαράδεκτο αυτό γεγονός, τονίζει ότι θα καταγγείλει τα κατεχόμενα σε ΕΕ και Η.Ε. Εκνευρισμένος ο Αρχιεπίσκοπος Ως ανίερη χαρακτήρισε την απαράδετη πράξη των κατοχικών αρχών να διακόψουν την θεία Λειτουργία στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. «Καταδικάζουμε την ανίερη πράξη των κατοχικών αρχών που δεν άφησαν σήμερα τους ιερείς της Καρπασίας να λειτουργήσουν τόσο στο Ριζοκάρπασο όσο και στην Γιαλούσα και οι χριστιανοί της Καρπασίας σήμερα δεν έχουν κάνει Χριστούγεννα».

Έκδηλα ενοχλημένος τονίζει ότι θα προβεί σε διαβήματα στα Η.Ε και την ΕΕ. «Η πράξις τους αυτή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είμεθα έτοιμοι να καταγγείλουμε την κατοχική δύναμη στα Ηνωμένα Έθνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, στον Πάπα και θα καλέσουμε τον λαό μας πλέον σε εγρήγορση γιατί τουλάχιστον τον ιερέα του Ριζοκαρπάσου, για 36 ολόκληρα χρόνια δεν τον εμπόδισαν ποτέ να κάνει την Θεία Λειτουργία.


Είναι η πρώτη φορά που τον έβγαλαν από την Ακολουθεία της Θείας Λειτουργίας, τον ξέντυσαν και του απαγόρευσαν να λειτουργήσει.


Τέτοιες απαράδεχτες συμπεριφορές δεν πρέπει πλέον ο λαός μας να ανεχθεί. Σίγουρα έχουμε κατοχή αλλά έχουμε την αξιοπρέπεια μας, έχουμε τα ανθρώπινα δικαιώματά μας και αυτό δεν πρέπει να διαλάθει της προσοχής κανενός και δεν πρέπει επαναλαμβάνω, να το αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο». Ερωτηθείς αν και στο παρελθόν λαμβανόταν η «άδεια» των κατοχικών αρχών, ο Αρχιεπίσκοπο τόνισε ότι «ο Πάτερ Ζαχαρίας τυπικά υπέβαλλε κάθε μήνα ότι θα λειτουργούσε κάποιες μέρες. Σίγουρα υπέβαλε ότι θα λειτουργήσει και τα Χριστούγεννα. Είναι η πρώτη φορά που απαγόρευσαν στον πάτερ Ζαααρία και τον έβγαλαν βιαίως από την εκκλησία»

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:


ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ Ω ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ (ΨΕΥΤΙΚΟ) ΚΟΡΑΝΙ;;;;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;;;;;

ΑΛΗΤΕΣ!!!ΑΘΕΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ....ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ:


ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ!!!ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ....


ΙΔΟΥ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!


ΟΥΑΙ!ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΥΒΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΣΑΣ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!


ΤΙΜΗΜΕΝΗ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ..


ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ,ΘΕΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2010 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΓΙΝΕΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ..


ΕΡΧΟΥ ΤΑΧΕΩΣ ΘΕΕ ΜΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: