Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ..Εδώ και δύο μέρες ,σε μία χώρα που η τιμή της έχει παραβιαστεί και κάποιοι ασχολούνται με την τιμή των θυγατέρων τους, δύο Έλληνες διώκονται επειδή ανήρτησαν για τους αναγνώστες-φίλους του ιστολογίου τους την άποψη ενός τρίτου για κάτι το οποίο δεν αφορά την τιμή της κόρης του ΑΓΕΣ αλλά την τιμή της ίδιας της πατρίδος. Θέλoυμε να ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες που η ΓΑΔΑ διέρρευσε προς τα δικά της blogs – ξέρετε ποια είναι αυτά και αν δεν ξέρετε θα καταλάβετε κι αν δεν καταλάβετε θα σας κάνουμε να το καταλάβετε....- δεν είναι αληθινές.
Όντως ένας άνθρωπος συνελήφθη, η κοπέλα όμως στην οποία αναφέρονται είναι ελεύθερη. Την ώρα που το παρακρατικό indymedia απολαμβάνει την προστασία του κράτους και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καθοδηγεί τις δολοφονίες των Ελλήνων (Μαρφίν), ο κύριος Σφακιανάκης και ο σεβαστός εισαγγελέας καταδιώκουν τους ιδιοκτήτες 2 blogs που δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους αλλά είχαν την ατυχία να αγαπούν από κοινού μία πατρίδα που λέγεται Ελλάδα και αυτό να το κάνουν χωρίς κανέναν προστάτη, χωρίς κανένα κομματικό περίβλημα και χωρίς κανένα πανεπιστημιακό άσυλο πίσω τους.
Ο κύριος εισαγγελέας εδιαφερόμενος προφανώς για την ένστολη τιμή μιας εξουσίας, που ενώ θα έπρεπε να είναι ελληνική περιφρονεί τους Έλληνες, αγνόησε την ύπαρξη ανθρώπων που η μοναδική τους προστασία ήταν το απόρρητο του ονόματός τους, κάτι που καταδικασμένοι εγκληματίες απολαμβάνουν, πόσο μάλλον κάποιοι που ακόμα δεν έχουν καν κατηγορηθεί για κάτι, και επέτρεψε τα ονόματά τους να δοθούν στην δημοσιότητα. Ταυτόχρονα ένας πόλεμος λάσπης εξαπολύθηκε – μαντεύουμε από ποιους αφήνοντάς τους (από όσες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε και για τις οποίες ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι) να χαρακτηριστούν εκβιαστές χωρίς καμία απόδειξη, απλά για να στηθεί ένα κατηγορητήριο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα άρσης του απορρήτου.
Χτες το πρωί η αστυνομία, η δίωξη και ο εισαγγελέας που δεν τολμούν να περάσουν ούτε καν έξω από το φυτώριο της τρομοκρατίας του πανεπιστημιακού ασύλου, βεβήλωσαν με την παρουσία τους τα τίμια σπίτια δύο οικογενειών.Χωρίς να θέλω να βουτήξουμε ακόμα περισσότερο στις φαντασιώσεις των κατηγόρων μας, απλά διαβάζοντας τα μυθιστορήματα των εφημερίδων και των «έγκριτων» δημοσιογράφων για το θέμα ,απλά θα δηλώσουμε ότι δεξιά, αριστερά μας και πίσω μας δεν βρίσκεται κανένας στρατηγός, ενώ μπροστά μας βρίσκεται η πατρίδα και από πάνω μας ο Θεός.Εμείς υπηρετούμε την ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες αφορούν αυτούς οι οποίοι θέλουν να εκτίθενται δημόσια, όπως η Ευτυχία Φράγκου, που αγνοώντας το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο ΑΓΕΣ, επεδώθη μέσα από κρατικό δίαυλο σε νεοταξίτικη προπαγάνδα υπέρ του εποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες, χρησιμοποιώντας κάθε είδους επικοινωνιακό τέχνασμα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες των Ελλήνων για τους σκοπούς του εποικισμού. Η στάση όσων εκτίθενται δημόσια μπορεί να προκαλέσει και την οργή των αναγνωστών. Αναρτήσαμε, λοιπόν, ένα κείμενο προσωπικής επικοινωνίας με κάποιον και προφανώς κάποιοι θέλησαν να δείξουν ότι ενοχλήθηκαν από αυτό.
Έχουμε όμως την πεποίθηση ότι αυτό που τους ενόχλησε πολύ περισσότερο είναι η κριτική μας για την ατιμασμένη πατρίδα μας, της οποίας αυτοί που μας κατηγορούν έπρεπε να είναι προστάτες. Ενημερώνουμε τον εισαγγελέα αλλά και τον κύριο Σφακιανάκη, ο οποίος μάλλον ασχολείται πολύ περισσότερο με την τιμή της Ευτυχίας παρά με τα κακουργήματα του indymedia , ότι θα είμαστε από την Δευτέρα στην διάθεσή τους για να δούμε κατά πόσο ένας Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζεται επί ίσοις όροις με κάποιον που έχει διοριστεί ΑΓΕΣ.Επισημαίνουμε ότι επειδή θεωρούμε πως τουλάχιστον το 70% της Δικαιοσύνης λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει για όλη την βιαιότητα η οποία ασκήθηκε εναντίον μας μέσα από συγκεκριμένους νεοταξικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, θα απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και θα εξαντλήσουμε κάθε δικαιοπραξία που θα είναι προς όφελος του καλού και αγαθού.Σημειώνουμε ότι ο αγώνας της εκφοράς λόγου, της ενημέρωσης και του ελέγχου της εξουσίας στον οποίο έχουμε αποδυθεί,καταλαβαίνουμε από την αντίδραση και τον πόλεμο τον οποίο αντιμετωπίζουμε πως είναι δίκαιος και αληθινός.
Μία αλήθεια όταν λέγεται είναι τόσο σημαντική όσο μεγαλύτερη η οργή, ο τρόμος και η επιθετικότητα που προκαλεί. Θα ήμασταν ευτυχείς εάν ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού έδειχνε μισή επιθετικότητα από αυτή που δείχνει σε εμάς προς τους φίλους του στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, τους οποίους και επισκέφθηκε προσφάτωςΘέλουμε να τονίσουμε επίσης ότι ο ιστολόγος του armyalert, μας είναι παντελώς άγνωστος. Αλλά τον τιμούμε για την κατηγορία και την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται άδικα χάριν της αγάπης του προς την πατρίδα.Ευχαριστούμε τους bloggers που ως ανεξάρτητοι συνεχίζουν να προσπαθούν να ενημερώσουν τους Έλληνες μέσα στο μαύρο σκοτάδι της κατοχής που οι άρχοντες αυτού του τόπου μας βύθισαν.
Εμείς, ως γνήσιοι εκφραστές του καθαρού Ελληνικού λόγου, συνεχίζουμε να εκπέμπουμε μέσα από την google την οποία δεν μπόρεσαν να επηρεάσουν οι μεθοδεύσεις όσων ενοχλήθηκαν, απλά και μόνο διότι είμαστε καθαροί σαν το χιόνι.Έλληνες μην ακούτε τα κατευθυνόμενα από το σύστημα παπαγαλάκια, ελέγξτε τριπλά τους «έγκριτους» δημοσιογράφους, αμφισβητείστε όσους το σύστημα προβάλει σαν «αξιότιμους». Αν όλοι αυτοί ήταν όσα λένε τότε η χώρα μας δεν θα ήταν στην σημερινή κατάντια.

Εκ της διαχείρησης του HELLENICREVENGE..

Συλλήψεις για τα μάτια της κόρης του Α-ΓΕΣ

Συλλήψεις, δήθεν για εκβιασμό ανώτατου αξιωματικού με επιτελική θέση και πολλές φιλοδοξίες (για να υπάρχει πάτημα για γιουρούσια του συστήματος σε σπίτια και κατασχέσεις υπολογιστών) που στο τέλος κατέπεσαν και έμειναν απλές συκοφαντικές δυσφημήσεις, πήραν μια μάλλον υπερβολική διάσταση. Και οι λόγοι, πολλοί: μια εγγενής διάθεση συνωμοσιολογίας από εφημερίδες που ψάχνονται για καλό ελεύθερο ρεπορτάζ, αλλά και μια σαφής προσπάθεια του συστημικού Τύπου να δημιουργήσει την εικόνα «ακροδεξιών» παρακρατικών δραστηριοτήτων. Αστεία πράγματα...
Και ποιοι μιλάνε και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους; Αυτοί, που κατά καιρούς έχουν κάνει τα προσωπικά δεδομένα του καθενός, «σουρωτήρια» και τη σπίλωση επάγγελμα!Το σύστημα ξεσπάθωσε (μιλώντας με αυτιστικό τρόπο για «ακροδεξιούς»), για να προστατέψει τον εκλεκτό του εκεί ψηλά... Για να συνεχίσουν απρόσκοπτα ο αφελληνισμός και η επίμαχη «χλιδάτη», αδρά χρηματοδοτούμενη και νεοταξίτικη εκπομπή της θυγατέρας στην κρατική τηλεόραση, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την επιβολή του εθνομηδενιστικού & πολυπολιτισμικού μοντέλου.
Φυσικά, βρήκαν χρήση και για αυτήν την υπόθεση: κάποιοι δεν θέλουν τον τάδε για αρχηγό και τον εκβιάζουν... Μέχρι και για «πιέσεις για να υπογράψει την προμήθεια όπλων και τεχνολογικού εξοπλισμού», διαβάσαμε και φυσικά, βάλαμε τα γέλια. Και όχι μόνο εμείς, αλλά και όλο το Πεντάγωνο! Τώρα, ενδιαφέρουσα είναι η συστημική πτυχή της υπόθεσης. Από τη ΓΑΔΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που καταδιώκει και παρακολουθεί δεξιούς και πατριώτες, αλλά αφήνει ανέγγιχτα τα εγκληματικά δίκτυα των αντιεξουσιαστών του Σόρος που μάλιστα φωλιάζουν σε δημόσια ιδρύματα (ίσως γιατί δουλεύουν γι' αυτήν...), γίνονται εδώ και καιρό συστηματικές διαρροές προς συγκεκριμένο ιστολόγιο, γνωστού «δημοσιογράφου», ο οποίος ανήκει σε αυτό που αποκαλούμε «δημοσιογραφικό υπόκοσμο» και είναι απεχθής σε όλους, ακόμα και στον ίδιο τον εαυτό του.
Το ρουλεμάν και το «πλυντήριο» του συστήματος, δουλεύουν καλά, υπό την υψηλή εποπτεία του κράτους, που πάντα λειτουργούσε και λειτουργεί με πρακτορίστικη λογική. Πάντως, είναι σαφές ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τη ΓΑΔΑ... Φυσικά, πολλοί οι πρόθυμοι, και δη «δημοσιογράφοι», να προσφέρουν υπηρεσίες με τα ιστολόγιά τους. Και αρχίζουν οι σχολιασμοί και οι δήθεν «ειδήσεις»: έχουμε τους τάδε, θα «μάθουμε» τις επαφές τους και άλλα ευφάνταστα του συστήματος, που κατά το δοκούν ξεχνά τους κανόνες που εκείνο έχει θεσπίσει. «Ψαρώματα» της κακιάς ώρας από τους σαθρούς μηχανισμούς, για να κάθονται ήσυχα οι υπήκοοι και για να μη φωνάζει το σύστημα στους εν τη ΓΑΔΑ. Τι μας λέτε ρε παιδιά...

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ....

ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο Α ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΗΝ ΕΡΤ;

ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ(!!!) ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;;;
ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΜΕΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;
ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 300000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ;;;;;
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΤΗ....
ΑΙΣΧΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: