Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!





Σημείωση Αντιπληροφόρησης:
Ο πόλεμος εναντίον των Χριστουγέννων συνεχίζεται σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Ενώ στην Αμερική έχει σχεδόν απαγορευθεί ο Σταυρός σε υπηρεσίες και κτίρια, μια γιγαντιαία "Menorah", σύμβολο του Εβραϊσμού, υψώθηκε κατά τον εορτασμό της "Χανουκά" (Σ.Σ: Της νίκης των Μακαββαίων εναντίον των Ελλήνων πριν από 2500 χρόνια), μπροστά από τον Λευκό Οίκο που διαμένει ο Πλανητάρχης μαριονέτα.
Οι δήθεν "προοδευτικές" κυβερνήσεις της Δύσης αποσύρουν τον Σταυρό από σχολεία και υπηρεσίες γιατί όπως λένε οτι "προκαλεί" το αίσθημα των μη Χριστιανών.
Αλήθεια αυτή η γιγαντιαία Μενόρα δεν προκαλεί τους μη-Εβραίους;
Και βέβαια προκαλεί, αλλά όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για το αυτό θα χαρακτηριστεί "αντισημίτης" και θα φιμωθεί άμεσα!!!



ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ;;;;;;
ΟΥΑΙ....
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΘΕΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ!!!!
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ;;;;

ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ:


ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, ο θρησκευτικός πόλεμος για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεσπάσει. Την περασμένη εβδομάδα, η οργάνωση "Lobby for Jewish Values" (Λόμπι για τις Ιουδαϊκές Αξίες) άρχισε να μοιράζει φυλλάδια με τα οποία καταδικάζει την εορτή των Χριστουγέννων και καλεί τους πολίτες να μποϊκοτάρουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία που πωλούν ή έχουν στολιστεί με χριστουγεννιάτικα δένδρα και άλλα "ανόητα" χριστιανικά σύμβολα.

Έχοντας την υποστήριξη Ραβίνων, και τον φαρισαϊσμό της αμερικανικής χριστιανικής δεξιάς, ο επικεφαλής της οργάνωσης Οφερ Κοέν δήλωσε στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, πως είναι ήδη έτοιμος προς δημοσίευση ένας κατάλογος με τα καταστήματα που έχουν χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,καλώντας σε μποϋκοτάζ εναντίον τους, και - με μια μικρή βοήθεια από την Ιεροσολυμίτικη Ραββινία –να ανακαλέσει τα πιστοποιητικά ποιότητας (τήρησης των Εβραϊκών παραδοσιακών κανόνων διατροφής) των εν λόγω ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τα φυλλάδια που διανέμει το λόμπι για τις Εβραϊκές Αξίες αναφέρουν τα εξής:
«Οι πολίτες του Ισραήλ έχουν δώσει την ψυχή τους με την πάροδο των ετών, προκειμένου να παραμείνουν πιστοί στις αξίες της Τορά του Ισραήλ και να διατηρήσουν την εβραϊκή ταυτότητα. Και εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε στην ίδια πορεία των παραδόσεων του εβραϊκού λαού και να μην παραδοθείτε στη γελοία ατμόσφαιρα του τέλους της κοσμικής χρονιά.
Και σίγουρα μην βοηθάτε τις επιχειρήσεις που πωλούν ή αναρτούν ανόητα σύμβολα του χριστιανισμού»
.Δεν είναι ωστόσο σαφές ποια ακριβώς θεωρούνται «ανόητα σύμβολα του χριστιανισμού», και πως η ανάρτηση και προβολή τους κατά τις ημέρες της εορτής των Χριστουγέννων μπορεί να οδηγήσει στην ανάκληση του πιστοποιητικού που βεβαιώνει για την εφαρμογή των εβραϊκών διατροφικών νόμων από τα εστιατόρια.
Είναι πραγματικά αναγκαίο για τους ραβίνους και διάφορα Εβραϊκά λόμπι να εκδίδουν ανόητους καταλόγους και να παίζουν το χαρτί της ανάκλησης του ειδικού πιστοποιητικού;Το λόμπι για τις Εβραϊκές Αξίες και ο Αρχιραβίνος των Ιεροσολύμων λένε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι Κοσέρ (kosher).
Αυτό αποκλείει τη σκηνή με την προσκύνηση των Μάγων και οτιδήποτε συνδέεται με την Γέννηση. Αλλά τι γίνεται με το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο - μια ειδωλολατρική παράδοση- το οποίο οι φονταμενταλιστές Χριστιανοί απαγορεύουν; Θα πρέπει τα πεύκα να απαγορευτούν στο Ισραήλ; Τι γίνεται με Αϊ Βασίλη και τα ξωτικά του; Και τι γίνεται αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο πιστοποιηθεί ως Κοσέρ;
Αξίζει να σημειωθεί πως στο Ισραήλ, δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα στη Συναγωγή και την Πολιτεία. Πια θα είναι η κατάληξη;«Ο κοσμικός, δυτικοποιημένος εορτασμός της εορτής των Χριστουγέννων – και οι προσπάθειες των ραβίνων να περιορίσουν το φαινόμενο - είναι ένα ακόμη από τα παράδοξα που αντιμετωπίζει το Ισραήλ», επισημαίνει ο Σάμιουελ Σκότ, ένας αμερικανός πρώην δημοσιογράφος ο οποίος σήμερα εργάζεται στο Ινστιτούτο Ρεφουά που εδρεύει στην πόλη των Ιεροσολύμων.
"Το Ισραηλινό κράτος θέλει να είναι δύο πράγματα: ένα εβραϊκό κράτος και ένα ελεύθερο, δημοκρατικό κράτος. Αλλά ποια είναι η λύση, όταν αυτές οι δύο ανταγωνιστικές προτεραιότητες συγκρούονται;
Εάν όλοι οι Ισραηλινοί αρχίσουν να εορτάζουν τα Χριστούγεννα (είτε ως χριστιανοί είτε ως μέλη μια εκκοσμικευμένης κοινωνίας), τότε αναμφισβήτητα θα πάψει να είναι ένα εβραϊκό κράτος. Αν, από την άλλη πλευρά , η κυβέρνηση απαγορεύσει στον καθένα να κάνει οτιδήποτε που σχετίζεται με την εορτή, τότε το Ισραήλ δεν θα είναι πλέον ένα ελεύθερο κράτος».
Είτε το εβραϊκό κράτος μετατρέπεται σε ένα έθνος υποστηρικτών των Χριστουγέννων είτε όχι, η σημερινή μάχη διεξάγεται στην Ιερουσαλήμ, μια πόλη με ένα χριστιανικό πληθυσμό που αγγίζει μόλις το δύο τοις εκατό και ο οποίος διαρκώς μειώνεται. Αυτό δεν είναι μόνο ένα μποϊκοτάζ των χριστιανικών συμβόλων, αλλά στρέφεται και κατά των Εβραίων που φροντίζουν για τις δεκάδες χιλιάδες των χριστιανών τουριστών που συρρέουν στους Αγίους Τόπους κάθε Δεκέμβριο.
Πάντως όλο και περισσότερες φωνές υπενθυμίζουν στους υπέρμαχους του μποϋκοτάζ πως καλό θα ήταν να μην ξεχνούν ότι αν τα μετρητά των Χριστιανών δεν είναι ευπρόσδεκτα στην Ιερουσαλήμ...τα δέχονται με ανοιχτές αγκάλες στη Βηθλεέμ.


απο το blog αντιπληροφόρηση.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ".......
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ....

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΟΥΣ...



ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: